1:1 SESSION

1:1 session med Spirituel Business Rådgivning

Via en session hos mig får du kastet lys på dine talenter, potentialer og blinde vinkler.

Med kombinationen af spirituel vejledning og erhvervsrådgivning opnår du klarhed og fokus på, hvad der er vigtigst for dig.

Det menneske du er og dine evner bliver kalibreret, så det hele flyder i samme retning.

Enkeltstående session, der hjælper dig her og nu

Du går fra sessionen med klarhed, opløftet energi og med nyt fokus på, hvad du skal gøre for at komme videre mod dine drømme, og det der er meningen for dig i dit liv.

Hos mig er der ingen bull-shit eller hokus pokus budskaber. Du får altid skarpe og brugbare budskaber, som du kan handle på.

Jeg er din spirituelle forretningsudvikler

Jeg har en uddannelse inden for ledelse og organisationsudvikling, samt mere end 25 års erfaring i erhvervslivet og ledende roller. Dette, koblet med mine spirituelle evner, gør dit output af hver enkel session helt unik.

Jeg har brugt mine spirituelle evner gennem hele livet, blandt andet i rollen som salgsleder, serviceleder og forretningsudvikler. Sidenhen er de spirituelle evner sat i system med en Masteruddannelse i Clairvoyant Rådgivning, som til stadighed udvikles gennem forløb, kurser og uddannelser i og uden for Danmark.

Derudover har jeg været selvstændig siden 2009. Jeg har selv oplevet hvad det koster at gøre det andre mener er rigtigt, men ikke er i overensstemmelse med min egen essens og livs formål. Jeg har selv siddet fast i pleaser-fængslet, hvor jeg spillede småt med mit største talent – intuitionen. Det har jeg heldigvis gjort op med og denne erfaring giver dig en unik kombination af spirituel og strategisk forretningsudvikling.

Hvem er du?

Du er

  • ambitiøs virksomhedsejer eller karrieremenneske.
  • passioneret omkring det du laver.
  • drømmer om at leve af din passion, uden at knokle røven ud af bukserne.
  • positiv, kærlig, hjælpsom og måske lidt for ydmyg.
  • ambitiøs og resursestærk.
  • parat til at arbejde dedikeret med dig selv, både konkret og intuitivt.

Og så ønsker du at gøre en positiv forskel for dig selv og dem omkring dig.

Virksomhedsejer eller ej, det er for dig.

“Jamen – jeg har ikke min egen virksomhed, hjælper du kun dem med CVR nummer?”

Nej – du behøver ikke at have din egen virksomhed for at jeg kan hjælpe dig. Grunden til, at jeg kalder det Spirituel Business Rådgivning er fordi, mit og Universets samarbejde går ud på at hjælpe mennesker i splitfeltet mellem det personlige og professionelle liv.

Personligt elsker jeg business og ikke mindst splitfeltet mellem det personlige og professionelle liv. Som menneske er du kodet til at skille disse to ting ad, tage “uniformen på” og tilsidesætte dit personlige liv når du er på arbejdet.

Min kontakt til Universet har lært mig, at det er det stik modsatte der er meningen, og det er mit livsformål at hjælpe mennesker med at samle disse verdener til gavn, succes og glæde for den enkelte person og verden der venter. Den nye tids høje energi skaber et tryk i alle, som gør dette kald efter forenelighed og kalibrering endnu stærkere. Jeg er taknemmelig for at være en slags jordemoder for at dette sker gnidningsfrit, lettest og med størst succes for den enkelte og verden omkring.

Således ser jeg det som mit livsformål at hjælpe dig til at opnå dette flow og succes. Så du kan indfri dit livsformål.

Uanset hvad du laver, handler det hele om at forstå den unikke energi mellem dit personlige liv og dit professionelle liv, kalibrere de to og lade magien ske.

Pris

En session med Spirituel Business Rådgivning har en varighed på en time.

Kr. 1.111,- + moms = 1.388,75 inkl. moms.

Du modtager en faktura forud for sessionen, som evt. kan trækkes fra i dit regnskab.

Der kan bookes dobbelttime, hvis du har brug for at komme ekstra meget i dybden. Sessionen bliver optaget og du modtager en lydfil, så du kan genhøre sessionen og selvstændigt arbejde med hvert enkelt budskab du får.

Book en session

Kontakt mig og lad os sammen finde en dag der passer dig

Ring eller sms på mobil 31 701  208